Over ons

Inleiding

‘Een leven lang gezond actief!’, daarvoor zet SportSupport zich met een team van bijna 50 enthousiaste medewerkers dagelijks in. Voor gemeenten in de regio Zuid-Kennemerland, IJmond en Bollenstreek treden wij op als adviseur en uitvoerder van het sportstimuleringsbeleid en in toenemende mate zetten wij sport en bewegen in ten behoeve van maatschappelijke vraagstukken. Diverse private partijen schakelen SportSupport in voor de uitvoering van sportieve (beweeg)projecten en evenementen.

Bij SportSupport is vooral de maatschappelijk functie van sport en bewegen erg belangrijk. Dit uit zich in de diverse projecten die worden geïnitieerd en uitgevoerd door onze lokale Sport- & Beweegteams bestaande uit buurtsportcoaches en verenigingsondersteuners. Zij zetten zich dagelijks in ten behoeve van alle doelgroepen en werken samen met en ten behoeve van inwoners, maatschappelijke organisaties en sportverenigingen.

Naast de maatschappelijke sport- en beweegactiviteiten organiseren wij ook een aantal sportevenementen. Voorbeelden hiervan zijn de Olympische Dag Haarlem, de Huldiging Sportkampioenen Haarlem, de ZorgSpecialist Grachtenloop, de Vitaminstore Halve van Haarlem en de Heemstede Loop. Daarnaast ondersteunt SportSupport ook de stichting Letterenloop in de organisatie van de HUGO BOSS Letterenloop en zijn wij organiserend partner van de Swim to fight cancer Haarlem.

Middels het filter hieronder zie je welke collega's in welke wijk en ten behoeve van welke doelgroep actief zijn.

Met dit pakket aan sport- & beweegactiviteiten en -projecten biedt SportSupport een breed scala van (sport- en beweeg)mogelijkheden aan, waarmee het de inwoners en verenigingen van Zuid-Kennemerland, IJmond en Bollenstreek graag van dienst is.

Middels het 

Marije de Wolf

Twan van Raemdonck

Kaj van Wunnik

Cora Zijlstra

Leonie Verstegen

Karin Tabbers

Sjoerd Hamann

Remco Wilschut

Patrick Donkers

Kirsten Blom

Dennis Clarenburg

Danielle Sijsling

Jeroen Koomen

Redouan El-Yousfi

Renger van Grinsven

Lucia Grooff

Jessica Frans

Yusuf Sarica

Jeffrey Nelis

Danielle Krijger

Saskia Reuhman

Tim Joon

Bas de Wit

Jerry Buitendijk