Haarlem Pas

HaarlemPashouders

Indien u een bepaald minimum inkomen heeft dan krijgt u de Haarlem Pas automatisch toegestuurd door de Gemeente, meestal in de maand november. Denkt u dat u recht heeft op een Haarlem Pas maar deze niet hebt toegestuurd gekregen door de Gemeente dan moet u contact opnemen met de afdeling minimum inkomen van de Gemeente Haarlem: www.gemeentehaarlem/haarlempas.

Bent u in bezit van de Haarlem Pas van t huidig kalender jaar dan kunt u €100,- tegemoetkoming krijgen indien u lid wilt worden van een sportvereniging of organisatie. Voorwaarde is wel dat deze sportorganisatie of vereniging daarvoor de administratieve handeling wil verrichten voor deze subsidie. Op www.sportindewijk.nl staan de verenigingen en organisaties die in ieder geval al met ons samenwerken. Betekent echter niet dat een vereniging of organisatie die niet op de site staat geen tegemoetkoming voor u kan aanvragen. Mocht dit laatste het geval zijn dan gaan wij contact zoeken met deze organisatie om alsnog op de site te komen en wij de €100,- voor u kunnen regelen.

Wat moet u doen indien u lid wilt worden en in aanmerking wilt komen voor de €100,- tegemoetkoming:

-        1. Laat uw Haarlem Pas zien bij de sportvereniging en organisatie en zeg dat u in aanmerking wilt komen voor de €100,- tegemoetkoming lidmaatschap.

-        2. Betaal het restbedrag van de contributie bij ( indien nodig)

-        3. Vraag de sportvereniging ons een email te sturen 
4. Zorg dat de sportvereniging of organisatie een kopie van uw Haarlem Pas heeft( deze moeten ze ons namelijk toesturen voordat ze de tegemoetkoming krijgen).
5. Wanneer de mail bij ons binnenkomt van de sportvereniging of organisatie dan sturen wij instructie en zorgen we dat de betaling van €100,- in orde komt.

NB 1): op het volwassenen sportaanbod kunt u aan het icoontje Haarlem Pas zien welke organisaties of sportverenigingen een speciaal aanbod hebben voor Haarlem Pashouders

NB 2): Indien u wilt gaan banen zwemmen dan krijgt u niet een vergoeding via het Sportfonds 18+ maar via de Gemeente(40% korting op banenkaart). Melden met Haarlem Pas bij de kassa van het zwembad.

Sportverenigingen of organisaties

Indien iemand met een Haarlem Pas lid wil worden dan kunt u de tegemoetkoming van €100,- bij ons factureren door de volgende zaken naar ons te mailen:

1) Kopie geldige Haarlem pas.
2) Bewijs van inschrijving 
3) Factuur van max €100,- , pdf , sturen naar financien@sportsupport.nl ovv Stichting SportSupport Kennmerland, naam deelnemer, kostenpost 176

Voor vragen : mail naar Lgrooff@sportsupport.nl dan neem ik contct met u op.