HaarlemPas

HaarlemPashouders

Indien u een bepaald minimum inkomen heeft dan krijgt u de HaarlemPas automatisch toegestuurd door de Gemeente, meestal in de maand november. Denkt u dat u recht heeft op een HaarlemPas maar deze niet toegestuurd heeft gekregen door de Gemeente dan kunt u contact opnemen met de afdeling minimum inkomen van de Gemeente Haarlem: www.gemeentehaarlem/haarlempas.

Bent u in bezit van de HaarlemPas van het huidige kalenderjaar dan kunt u € 150,- tegemoetkoming krijgen indien u lid wilt worden van een sportvereniging of organisatie. Voorwaarde is wel dat deze sportorganisatie of vereniging daarvoor de administratieve handeling wilt verrichten voor deze subsidie. Op www.sportindewijk.nl staan de verenigingen en organisaties die in ieder geval al met ons samenwerken. Betekent echter niet dat een vereniging of organisatie die niet op de site staat geen tegemoetkoming voor u kan aanvragen. Mocht dit laatste het geval zijn dan gaan wij contact zoeken met deze organisatie om alsnog op de site te komen en wij de € 150,- voor u kunnen regelen.

Wat moet u doen indien u lid wilt worden en in aanmerking wilt komen voor de € 150,- tegemoetkoming:

 1. Laat uw HaarlemPas zien bij de sportvereniging en organisatie en zeg dat u in aanmerking wilt komen voor de € 150,- tegemoetkoming lidmaatschap.
 2. Betaal het restbedrag van de contributie bij (indien nodig).
 3. Vraag de sportvereniging ons een email te sturen.
 4. Zorg dat de sportvereniging of organisatie een kopie van uw HaarlemPas heeft (deze moeten zij ons namelijk toesturen voordat ze de tegemoetkoming krijgen).
 5. Wanneer de mail bij ons binnenkomt van de sportvereniging of organisatie dan sturen wij instructie en zorgen we dat de betaling van € 150,- in orde komt.

NB 1): op het volwassenen sportaanbod, Haarlem>volwassenen>sportaanbod volwassenen> kunt u aan het icoontje HaarlemPas zien welke organisaties of sportverenigingen een speciaal aanbod hebben voor HaarlemPashouders

NB 2): Indien u wilt gaan banen zwemmen dan krijgt u niet een vergoeding via het Sportfonds 18+ maar via de Gemeente (40% korting op banenkaart). Melden met HaarlemPas bij de kassa van het zwembad.

Sportverenigingen of organisaties

Indien iemand met een HaarlemPas lid wil worden dan kunt u de tegemoetkoming van € 150,- bij ons factureren door de volgende zaken naar ons te mailen:

 1. Kopie geldige HaarlemPas.
 2. Bewijs van inschrijving.
 3. Factuur in pdf-bestand van maximaal € 150,- zenden naar financien@sportsupport.nl ovv Stichting SportSupport Kennmerland
  Henk van Turnhoutpad 1
  2034 JL Haarlem
  naam deelnemer en KP 176

Voor vragen: mail naar Lgrooff@sportsupport.nl dan neem ik contct met u op.