Vind je sport!

In samenwerking met SportSupport hebben drie studenten van de opleiding Sportkunde van Hogeschool Inholland Haarlem een project opgezet genaamd “vind je sport”. Dit project is een initiatief om meer mensen betrokken te maken bij een vereniging en hier plezier in te laten beleven, vooral in de sport. Eigenlijk zegt de naam het al “vind je sport”, hier vind je verenigingen/bedrijven die zijn aangesloten bij dit project. Onder elke tegel is het aanbod van de sportvereniging te vinden, een informatief tekstje over de vereniging/bedrijf en een kort filmpje. Dit filmpje geeft een kleine sfeerimpressie van de plek en het aanbod. Alle andere verenigingen in de gemeente Bloemendaal zijn te vinden onder Bloemendaal > Sportaanbod.
Wil je een keer mee doen bij één van de verenigingen? Neem dan contact op met de desbetreffende vereniging of contact ons. 

Ook is er een mogelijkheid om met een klein groepje gezamenlijk naar de vereniging te gaan als hier behoefte aan is. Meld je dan aan op ons mailadres en geef dan aan dat je graag met ons en een groepje andere mensen naar de vereniging wilt gaan. 

Weet je nog niet welke sport bij jou past en heb je vragen? Neem dan ook contact met ons op, dan kunnen wij een afspraak inplannen en samen praten over wat je leuk vind en wat wellicht bij je zou passen. 

Bij vragen of bij aanmelding mail dan op vindjesport@sportsupport.nl

Hieronder de tegels weergeven van verschillende sportverenigingen die een samenwerking zijn  aangegaan voor dit project.

Bodyfit D.O.S.

Club Petanque D'orion

Fit-inn Bennebroek

Golfclub Mariënweide

Quinty May Yoga

Sportacademie Nauwelaerts

Studio Blitz Movement