Sportacademie Nauwelaerts

Al meer dan 70 jaar brengt Nauwelaerts kwaliteit in beweging voor het hele gezin. Met sport- en zwemactiviteiten voor jong en oud kan iedereen op eigen niveau aan zijn of haar gezondheid werken.

De sportafdeling biedt voor volwassenen een ruime keuze aan afwisselende trainingen op het gebied van Conditie & Kracht, Body & Mind, Martial Arts en Outdoor Lessen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in Personal Training en Lifestyle Coaching en helpen we je graag bij het versterken van je gezondheid. 

Voor kinderen van 3 t/m 16 jaar bieden we sportlessen die aansluiten op hun belevingswereld en ondersteunen in hun geestelijke en lichamelijke ontwikkeling. 

Ook vanaf 65+ kunt u bij ons terecht om onder goede begeleiding in beweging te blijven en uw souplesse, energie en spierkracht op een prettige manier te blijven verbeteren.

De zwemschool verzorgt naast zwemlessen voor het A, B en C diploma ook Ouder & Kind zwemmen, Aqua-Fit en vrij zwemmen.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Ga gerust langs de accommodatie, om de pand te bekijken, een proefles te volgen, voor vrijblijvend advies of gewoon voor een kopje koffie!

Locatie:
Sportacademie Nauwelaerts de Agé
Bloemendaalseweg 152
2051 GJ Overveen

Telefoon: 023 - 5253256

Hier is de link naar de site: https://nauwelaerts.nl/

Hieronder een sfeerimpressie van de accommodatie en het aanbod

Video